Cyberpunk 2077 geliştiricileri bir “preem” açıklama akışını detaylandırıyor

Cyberpunk 2077 geliştiricileri bir “preem” açıklama akışını detaylandırıyor

26
0
PAYLAŞ

Cyberpunk 2077 bir yıldan uzun bir süre önce piyasaya sürüldü ve geliştirici CD Projekt Red, 2021 boyunca büyük miktarda ücretsiz yamalar ve iyileştirmeler sağlarken, gelecekte gizemli bir nokta için bazı önemli güncellemeler var. Bugün geliştiriciler, 2022’de Cyberpunk 2077 yol haritasından neler bekleyebileceğimizi ortaya çıkaracak olan bu hafta RPG oyunuyla ilgili bir yayın duyurdu.

Akış, 15 Şubat Salı günü resmi CD Projekt Red Twitch kanalında 07:00 PST / 10:00 EST / 15:00 GMT’de başlayacak. “Peki, choom, bir randevuya ne dersin?” geliştiriciler sosyal medyadaki bir duyuruda soruyor. “Bir şeyler konuşacağız, biliyorsun. İçindesin? erken!”

Bu etkinlik ‘REDStreams #2’ olarak markalanmıştır. Önceki REDStream, bir avuç geliştiricinin o sırada çıkacak olan 1.3 yamasının ayrıntılarını parçalayan yaklaşık bir saatlik bir sunumuydu, bu nedenle burada benzer bir format beklemek güvenli.

Cyberpunk 2077 yol haritası şu anda “güncellemeler, iyileştirmeler ve ücretsiz DLC’ler vaat ediyor. [sic]PlayStation 5 ve Xbox Series X nesli için oyunun konsol sürümlerini iyileştiren bir yama da dahil olmak üzere 2022’nin ilk çeyreğinde.

Bu arada kontrol edilecek bazı PC oyunları için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK