Destiny 2 – Beyond Light’ta bugün Xur var, ancak Xur’un ötesinde değil

Destiny 2 – Beyond Light’ta bugün Xur var, ancak Xur’un ötesinde değil

7
0
PAYLAŞ

Xûr, Destiny 2’deki Egzotik Teçhizat Satıcısıdır. Efsanevi Parçalar karşılığında oyunun en çok rağbet gören eşyalarını satmak için her hafta sonu ortaya çıkar, ancak sınırlı parçaya sahip sıradan bir oyuncuysanız, onun hangi eşyası olduğunu bilmek zor olabilir. mallar Yatırımınız en değerlisidir. İşte biz burada devreye giriyoruz.

12 Haziran 2020’den itibaren Xûr tekrar rastgele roller sunacak gibi görünüyor – bu nedenle egzotik satıcı uzun zamandır olduğundan daha fazla heyecan sunuyor. Xûr, her Cuma 09:00 PST / 12:00 EST / 17:00 GMT’de görünür ve Salı günü sıfırlanana kadar sürecektir. Bu kılavuzu geldikten kısa bir süre sonra güncelleyeceğiz. Yani bunu okuyorsanız, tek yapmanız gereken onun nerede olduğunu ve bu hafta satabileceği en iyi eşyaların neler olduğunu görmek için okumaya devam etmek.

Şu anda Beyond Light alanındayız, ancak Xûr’un ilk görünümleri her zamanki mekanlardaydı – bu yüzden belki de Destiny içeriğinin yeni yılında satıcıdan çok fazla sürpriz beklemeyin.

Bu hafta Xûr tekrar kulede, hangarda. O sattı:

  • mücadele aslan, Enerji bombası fırlatıcı, 29 efsanevi parça
  • Shinobu’nun yeminleri, 23 efsanevi parça için avcı eldivenleri
  • synthoceps, Titan eldivenler, 23 efsanevi parça için
  • Ophidian yönü, Büyücü eldivenleri, 23 efsanevi parça için

Genel olarak mükemmel FPS oyunları ve özellikle Destiny 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu bağlantıları takip edebilir ve çok daha fazlası için bizimle kalabilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK