Epic’in bir sonraki ücretsiz oyunu It Takes Two’nun yönetmeninden geliyor

Epic’in bir sonraki ücretsiz oyunu It Takes Two’nun yönetmeninden geliyor

23
0
PAYLAŞ

Bugün Perşembe ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz – Epic Games Store’dan yeni bir ücretsiz PC oyunu turu. Bu hafta Windbound hayatta kalma RPG’sini kapabilirsiniz ve Epic, her zamanki gibi gelecek haftanın bedava oyununu da açıkladı. Brothers: A Tale of Two Sons, It Takes Two’nun yaratıcısı Josef Fares’ten ilginç bir macera oyunudur.

Brothers: A Tale of Two Sons’u 17 Şubat Perşembe günü saat 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT’de her zamanki Epic Games Store promosyon sayfasından alabileceksiniz. Tam bir hafta boyunca orada olacak ve bu noktada yerini başka bir bedavaya bırakacak. Her zaman olduğu gibi, oyunu sıfır dolara ‘satın alacaksınız’ ve kitaplığınızda, para ödeyebileceğiniz herhangi bir oyun gibi kalacak.

İşte mağaza sayfasındaki tanıtım yazısı: “İki kardeşe vizyon sahibi İsveçli film yönetmeni Josef Fares ve üst düzey geliştirici Starbreeze Studios’tan destansı bir peri masalı yolculuğunda rehberlik edin. Daha önce hiç olmadığı gibi, tek oyunculu modda eşli oyun deneyimi yaşarken her iki kardeşi de aynı anda kontrol edin.”

Brothers: A Tale of Two Sons’ın fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube küçük resmi

Ücretsiz eşyalarınızı nereden alacağınız konusunda seçiciyseniz, kontrol etmeniz gereken birçok ücretsiz Steam oyunu da var.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK