Fortnite 19.10’a “Bir uyku daha” – ve Tilted Towers’ın dönüşü mü?

Fortnite 19.10’a “Bir uyku daha” – ve Tilted Towers’ın dönüşü mü?

37
0
PAYLAŞ

Epic, Fortnite 19.10 çıkış zamanını onayladı ve bu güncellemenin Tilted Towers’ın geri dönüşünü göreceğini yeni bir teaser ile etkin bir şekilde resmi hale getirdi. Bölüm 1 POI, oyunun en popüler düşme noktalarından biriydi ve bir avuç gözden geçirilmiş geri dönüşün dışında, neredeyse iki yıldır faaliyette değil.

Fortnite 19.10 için kapalı kalma süresi 18 Ocak 01:00 PST / 4:00 EST / 09:00 GMT’de başlar. (Çöpleştirme 30 dakika önceden devre dışı bırakılır.) Kesinti süresi, genellikle çok daha kısa olmasına rağmen, dört saate kadar sürebilir. Her durumda, yeni içeriği 18 Ocak sabahından itibaren görebilirsiniz.

Çıkış süresinin yanı sıra Epic, bir şehrin emojisinin yanında “Bir uyku daha” tweetini attı. Tilted’in dönüşü, eriyen karların yavaş yavaş birkaç bina kulesini ortaya çıkarması ile oyun içinde alay konusu oldu. İle kombine veri madencileri raporu Tilted’in geri dönüşü yakın, görünüşe göre bu yer sonunda yeniden dirilecek.

Bazı zorlukları tamamlamak için yardıma ihtiyacınız varsa size Fortnite’da çam ağaçlarını nasıl keseceğinizi ve kütükleri nasıl yok edeceğinizi, Fortnite’ta bozuk otomatlardan nasıl eşya alacağınızı ve Fortnite’ta bir kasırga etrafında uçarken 100 metre nasıl seyahat edeceğinizi öğretebiliriz. Rehber ekip her zaman yanınızda.

Daha fazla battle royale oyunu için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK