Fortnite Bölüm 3 Sezon 2 başlangıç ​​zamanı – kapalı kalma süresi yakında...

Fortnite Bölüm 3 Sezon 2 başlangıç ​​zamanı – kapalı kalma süresi yakında başlıyor

24
0
PAYLAŞ

19 Mart 2022: Epic, bu gece Fortnite Bölüm 3’ün kapalı kalma süresini onayladı, bu nedenle Sezon 2’ye sadece saatler kaldı.

Fortnite Bölüm 3 Sezon 2 başlangıç ​​zamanı tam olarak doğrulanmadı, ancak Epic Games nihayet kapalı kalma süresinin ne zaman başlayacağını açıkladı – yeni sezonun ne zaman başlayacağına dair elimizdeki en iyi gösterge. Epic normalde yeni bir Fortnite sezonuna giden hafta içinde bir dizi teaser sunduğundan, Bölüm 3 Sezon 1’in sonucu tamamen tantanasız olacak gibi görünüyor, ancak bu teaserlar bu sefer hiçbir yerde bulunamadı.

Yukarıdaki resim aslında Fortnite için Nintendo Mağazası listesinden yeni bir resim. Topluluk üyeleri keşfetti 16 Mart’ta, ancak bu özel görüntü yeni olsa da, aslında bize hiçbir şey söylemiyor. Bu sadece hafif pembe bir gökyüzünün altındaki bir savaş otobüsü – battle royale oyununun 2. Sezonundan bekleyebileceğimiz her şey için uygun bir teaser değil.

Bölüm 3 Sezon 1 resmi olarak bugün sona eriyor, ancak bunu şu andan itibaren bilemezsiniz. herhangi bir resmi Fortnite hesabı Epic, 2. Sezonu abartmak yerine tam bir sessizliği seçti. Şimdi, nihayet, en azından kesinti süresinin ne zaman başlayacağını onaylıyor – bir tahminde bulunmamıza izin veriyor.

FORTNITE 3. Bölüm 2. Sezon Başlangıç ​​Zamanı

Fortnite Bölüm 3 Sezon 2, muhtemelen 20 Mart Pazar günü 2-4am PT / 5-7am ET / 9-11am GMT civarında başlayacak.. Epic, Sezon 2 kesinti süresinin 12:00 PT / 03:00 ET / 07:00 GMT’de başlayacağını ve eşleştirmenin 30 dakika öncesinden devre dışı bırakılacağını doğrular – ve Fortnite’ın kesinti süreleri genellikle sadece iki ila dört saat sürer.

Epic’in 2. Sezonun ne hakkında olacağına dair herhangi bir ipucu sunacağına gelince, bu havada. Marvel’s Black Panther’den Shuri, hayranların bekleyebileceği bir işbirliğinin yanı sıra potansiyel olarak Doctor Strange, Teenage Mutant Ninja Turtles ve hatta belki Doom Slayer.

Yakın zamanda yayınlanan tanıtımlar, yakında bir Doctor Who geçişinin geleceğini gösteriyor gibiydi, ancak bunun BBC tarafından üretilen bir Yaratıcı mod adası olduğu ortaya çıktı. Şirketin resmi duyurusunda belirttiği gibi, “bu bağımsız olarak oluşturulmuş bir Fortnite Creative deneyimidir ve Epic Games tarafından desteklenmez, onaylanmaz veya yönetilmez”, ancak kontrol etmek için kazanabileceğiniz bir sprey var. Muhtemelen, bu mod yeni sezon başladığında hala kullanılabilir olacak.

YouTube küçük resmi

Daha fazla çok oyunculu oyun için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK