Fortnite Eğik Kuleler ve Arcane Vi görünümü alıyor gibi görünüyor

Fortnite Eğik Kuleler ve Arcane Vi görünümü alıyor gibi görünüyor

74
0
PAYLAŞ

Neredeyse iki yıllık bir aradan sonra, Tilted Towers’ın Fortnite’a geri döndüğü doğrulandı. Bugünkü bakımdan önce biraz alay ettik, ancak şimdi güncelleme indirilmeye hazır olduğundan, veri mayınları su basıyor.

Twitter hesabı Fortnite Haberleri Üç tarafı kara, diğer tarafı göl ile çevrili olan Başlıklı Kuleler’in bir resmini haritaya koydu. TweaBR, bu arada, oyun içi şehrin kar olmadan nasıl göründüğünü Twitter’da paylaştı.

Tilted Towers’ın bir süredir geri döneceğine dair bir önsezimiz var. Epic Games’in bildiği gibi, oyun, yavaş yavaş eriyen karın ortaya çıkardığı birkaç bina tepesi alay hareketi içeriyordu. Epic Games, Fortnite 19.10 çıkış zamanını tweetlediğinde, geliştirici ayrıca bir şehir emojisinin görüntüsünü de paylaştı. Tanınmış Veri Madenci hipeks ayrıca bu ayın başlarında Eğik Kuleler almamız gerektiğini bildirdi yakında, bu yüzden popüler şehrin dönüşü bir süredir hayranların aklındaydı.

Güncellemede gelenlerin hepsi bu da değil. Hayranlar ayrıca Vi ve diğer birkaç öğeyi içeren bir League of Legends Arcane Show paketi çıkardılar.

19.10 Güncellemesi için kapalı kalma süresi, 1:00am PST / 4:00am EST / 9:00am GMT’de başladı, ancak genellikle yalnızca birkaç saat sürse de, kısa sürede atlayabilirsiniz. Beklerken en iyi battle royale oyunlarından daha fazlası için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK