Genshin Impact 2.5 çıkış zamanı – Yae Miko afişi yakında başlıyor

Genshin Impact 2.5 çıkış zamanı – Yae Miko afişi yakında başlıyor

63
0
PAYLAŞ

Genshin Impact’in 2.5 güncellemesi – ne zaman Sakura Bloom, eğer hoşunuza gidiyorsa – neredeyse burada. Ekonomiya’da yeni mekanikler, sınırlı süreli barmenlik modu ve daha fazlasıyla bir keşif etkinliği olan Yae Miko adında yeni bir beş yıldızlı karakter alıyorsunuz. Raiden Shogun ve Yae Miko da geçmiş hikayelerini ortaya çıkarmak için hikaye görevleri alıyor. Genshin Impact 2.5’in çıkış tarihi neredeyse geldiğine göre, Mihoyo yeni güncellemeyi tam olarak ne zaman oynayabileceğinizi netleştirdi.

en Genshin Impact 2.5 yayın süresi 15 Şubat’ta 19:00 PST / 23:00 EST ve 16 Şubat’ta 03:00 GMT’dir. Mihoyo, bakımın saat 6:00 UTC+8’de başlayacağını ve bunun 15 Şubat’ta 14:00 PST / 17:00 EST / 22:00 GMT anlamına geldiğini açıklıyor. Geliştirici, kesinti süresinin beş saat sürmesini bekliyor, bu nedenle anime oyununun yeni yamasının şu saatte yayınlanması gerekiyor. verilen zamanlar.

Her zaman olduğu gibi, kaybedilen zamanı telafi etmek için 300 primogem alacaksınız, bu da saatte 60 primogem anlamına geliyor. Daha da iyisi, geliştirici bakımı erken tamamlarsa toplam tutarı almaya devam edersiniz.

Grand Narukami Shrine’dan Lady Guuji, 2.5 güncellemesi başladığında oynaması ücretsiz oyuna katılıyor. Yae Miko afiş yayın süresi 15 Şubat’ta 19:00 PST / 23:00 EST ve 16 Şubat’ta 03:00 GMT’dir.

Yae Yayınevi baş editörünün yanı sıra, Everbloom Violet afişinde dört yıldızlı karakterler olan Diona, Fischl ve Thoma’yı da alıyorsunuz. Yine de, yeni Genshin Impact karakterini almak için para birimini harcamaktan emin değilseniz, tüm çeteyi bir deneme çalışmasında kullanabilirsiniz. Pankart 8 Mart’a kadar devam edecek, yani Yae Miko’yu almak için bolca zamanınız var.

YouTube küçük resmi

Genshin Impact’in Sakura Bloom etkinliği yayınlandığında, bazı silahlar dileme şansınız da olacak. Epitome Invation, beş yıldızlı silahlar Kagura’nın Verity ve Jade Cutter’ın yanı sıra dört yıldızlı Wavebreaker’s Fin, Sacrificial Sword, Rainslasher, Eye of Perception ve The Stringless’ı içerir.

Halihazırda Yae Miko almak için satıldıysanız, o zaman Yae Miko yükseliş materyallerimiz veya yapım kılavuzlarımızla yeni güncellemeye hazırlanmak isteyebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz hediyeler için Genshin Impact kodları kılavuzumuza da bakabilirsiniz.

Genshin Etkisişimdi oyna Oynaması ücretsiz Genshin Etkisi gachaRPGanimeşimdi oyna

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK