Genshin Impact 2.6 çıkış zamanı – Ayato afişi yakında başlıyor

Genshin Impact 2.6 çıkış zamanı – Ayato afişi yakında başlıyor

32
0
PAYLAŞ

Menekşe Bahçesi güncellemesinin Zephyr’i için Genshin Impact 2.6’nın çıkış zamanı yaklaşıyor, bu da yakında Ayato bayrağında dilek dileyebileceğiniz anlamına geliyor. Bloktaki yeni çocuk, bir sonraki yamanın manşet cazibesi, ancak Keşfetmek için Chasm adlı yeni bir alanın yanı sıra dört gözle bekleyeceğiniz bir Venti afişi de var. Tüm bunlar heyecan verici olsa da, anime oyununun bir sonraki güncellemesini hemen oynamak için biraz hazırlık yapmak isteyeceksiniz.

en Genshin Impact 2.6 yayın süresi 29 Mart’ta 20:00 PST / 23:00 EST ve 30 Mart’ta 04:00 BST’dir. Mihoyo, 29 Mart’ta saat 15:00 PST / 18:00 EST / 23:00 BST’de başladığında bakımın beş saat süreceğini umuyor. Her zaman olduğu gibi, geliştiricinin içeriği yayınlarken genellikle oldukça dakik olmasına rağmen beklenmedik bir şeyin ortaya çıkabileceğini unutmayın. istemek.

Beklemeyi kolaylaştırmak için, sunucuların kapalı olduğu her saat için 60 primogem alacaksınız, bu da 300’e kadar primogem ekler. Daha da iyisi, Mihoyo, güncellemenin erken tamamlanıp tamamlanmadığına bakılmaksızın toplam tutarı ödeyecek.

Ayato’nun pankartı, Genshin Impact’in dört yıldızlı Sucrose, Xiangling ve Yun Jin karakterlerini içeren 2.6 güncellemesi yayınlandığında başlıyor. Bu arada, Venti’nin tekrarı aynı anda başlar ve aynı üçlü destekçiyi içerir.

YouTube küçük resmi

Mihoyo ayrıca Genshin Impact’in 2.6 güncelleme ön yüklemelerinin şu anda yayında olduğunu onaylıyor, yani yeni içerik dalgasına hazırlanmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. 2.6 güncellemesi ve sonrasındaki yeni Genshin Impact karakterlerini merak ediyorsanız o linki takip edebilirsiniz.

Genshin Etkisişimdi oyna Oynaması ücretsiz Genshin Etkisi gachafantezilerRPGşimdi oyna

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK