God of War geliştiricileri Steam ön yüklemelerini onayladı

God of War geliştiricileri Steam ön yüklemelerini onayladı

12
0
PAYLAŞ

God of War nihayet bir PC versiyonuyla PlayStation ayrıcalığını sona erdiriyor. Bu konuda özellikle heyecanlıysanız, başlamadan önce mümkün olduğunca yaklaşın – ve neyse ki Santa Monica Studio’daki geliştiriciler, ön sürümlerin yakında Steam’de de, beklediğiniz zaman sunulacağını onayladılar. başlamak.

God of War Steam’de ön sürümler 12 Ocak Çarşamba günü saat 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT’de başlayacak. God of War sistem gereksinimleri 70 GB sabit disk alanı önerdiğinden, oyun için benzer bir indirme boyutu bekleyin. Ne yazık ki geliştiriciler, Epic Games Store üzerinden oyun için belirli bir kilit açma süresi veya ön yüklemeler hakkında bilgi sağlamadı.

God of War çıkış tarihi Steam ve Epic için 14 Ocak olarak belirlendi ve 49.99 $ / 39.99 £ / 49.99 € fiyatla satın alınabilir.

Nvidia DLSS ve AMD FidelityFX Süper Çözünürlük desteği de dahil olmak üzere çeşitli tanıtımlar aracılığıyla yeni PC özelliklerinin birçoğunu zaten gördük.

Yaklaşan daha fazla PC oyunu için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK