Nihai FFXIV 6.1 Canlı Mektup, Nisan’ın en kötü günü olarak onaylandı

Nihai FFXIV 6.1 Canlı Mektup, Nisan’ın en kötü günü olarak onaylandı

22
0
PAYLAŞ

FFXIV Live Letter 70, Nisan ayı için onaylandı ve gelecek ay güncellemenin başlamasından önce 6.1 yamasındaki nihai ayrıntıların ne olacağını sağlayacak. Bu Live Letter’ın zamanlaması da bize yeni yamanın gerçekten ne zaman yayınlanacağı konusunda oldukça iyi bir fikir veriyor.

FFXIV Live Letter 70, 1 Nisan Cuma günü YouTube ve Twitch üzerinden 4am PDT / 7am EDT / 12pm BST’de yayınlanacak. Geliştiriciler, resmi sitede bunun 6.1 açıklamasının “ikinci bölümünü” ve “çeşitli güncellemeler” hakkında bilgileri içereceğini belirtiyor. Daha küçük yamalara odaklanan diğer Canlı Mektuplarda olduğu gibi, canlı İngilizce çeviri olmayacak. Ancak, ana özellikleri detaylandıran ekran slaytları çevrilecek ve resmi olmayan FFXIV Discord genellikle ek hayran çevirileri sağlıyor.

1 Nisan’a ayarlanmış Canlı Mektup ile hayranlar şovu başlatmak için her türlü sahte duyuruya hazırlanıyorlar – ancak yayın çoğunlukla gerçek bilgilerden oluşacak. (Muhtemelen.) Güncellemeler neredeyse her zaman onları tanıtan son Live Letter’dan 11 gün sonra başlatıldığından, tarih, 6.1 yamasının 12 Nisan Salı günü başlayacağı anlamına geliyor. Her iki durumda da, yayının bir parçası olarak tarihin onaylanmasını bekleyebilirsiniz.

Live Letter 69 (güzel), MSQ ruletindeki cazibe plakalarının genişletilmesi ve yenilenen son zindanlar gibi şeyleri doğruladı.

YouTube küçük resmi

Daha fazla MMORPG için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Final Fantasy XIV Komple Sürüm Final Fantasy XIV Komple Sürüm Final Fantasy XIV Komple Sürüm mütevazı 59.99$ Şimdi satın al Network N, uygun satışlardan bağlı kuruluş komisyonu kazanır.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK