Path of Exile’ın devasa Atlas Kuşatması genişlemesi bu ay açıklanacak

Path of Exile’ın devasa Atlas Kuşatması genişlemesi bu ay açıklanacak

37
0
PAYLAŞ

Path of Exile’ın bir sonraki büyük genişlemesi sadece birkaç hafta içinde canlı yayınlanacak. Siege of the Atlas ve geliştirici Grinding Gear Games tarafından “Path of Exile’ın geçen yılın en büyük genişlemesi” olarak faturalandırılıyor (bir basın açıklamasına göre) ve 27 Ocak’ta stüdyo açıldığında neler olacağını göreceğiz. Her şeyi örtün ve ortaya çıkarın.

İzlemek isterseniz, Path of Exile: Siege of the Atlas’ın 27 Ocak’ta 11:00am PST / 14:00pm EST / 19:00pm GMT’de RPG’nin Twitch kanalındaki canlı yayınına göz atabilirsiniz. . Genişletmenin kendisinin ne getireceğine gelince, geliştiricilerden bazı bilgiler aldık. Daha önce, yeni bir oyunsonu sistemleri ve yeni zirve düşmanlarının yanı sıra yeni bir meydan okuma ligini başlatacağını paylaşmışlardı.

Ayrıca yeni benzersiz öğelerin ve ödüllerin yanı sıra hikaye görevleri şeklinde bazı yeni oyun sonu içeriğinin gelişini göreceğiz. Geliştiriciler ayrıca, oyun oynamayı iyileştirmek için genişleme ile bazı denge değişiklikleri yapıyorlar.

Şimdilik, büyük açıklamaya kadar aklınızı başınızdan alacak bir teaser fragmanı izleyebilirsiniz:

YouTube küçük resmi

Path of Exile Steam’de ücretsiz olarak oynanabilir, bu nedenle izometrik ARPG’lerin hayranıysanız yaygara yapmaya değer. Başka fantezi oyunları arıyorsanız, nereye tıklayacağınızı biliyorsunuz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK