Sızıntıların ardından, Halo Infinite’in siber hesaplaşması Salı günü resmen onaylandı.

Sızıntıların ardından, Halo Infinite’in siber hesaplaşması Salı günü resmen onaylandı.

7
0
PAYLAŞ

Halo Infinite geliştiricileri, oyun içi Cyber ​​Showdown etkinliğini duyurdular. erken tarifelerve sızıntı yapanlar, etkinliğin 18 Ocak’ta başlayacağını ima etti. Şimdi 343 bunu onayladı – sürpriz! – Halo Infinite: Cyber ​​​​Showdown aslında 18 Ocak’ta başlıyor. Ve bunu çok sevimli küçük bir makine ile yaptılar.

Halo Infinite: Cyber ​​​​Showdown resmen 18 Ocak’ta başlıyor. Etkinliğin normal sıfırlama zamanı olan 9:00am PST / 12:00pm EST / 17:00 GMT ile başlaması muhtemeldir. Ne zaman biteceği veya oynatma listesinin hangi modların bir parçası olacağı konusunda resmi bir kelime yok. sızıntı söyle 31 Ocak’a kadar sürecek olan oyun, Capture the Flag ve Slayer’ın yanı sıra daha önce görülmemiş iki yeni oyun modunu içeriyor: Attrition ve King of the Hill.

Resmi fragman biraz kırmızıya karşı maviyi gösteriyor ve sibernetik bir mohikan gibi yeni kozmetik ürünleri gösteriyor. Bu, uh, önceki sızıntılarda da ortaya çıktı. Yani, bilirsin, 343 aşkına şaşırmış görünmeye çalış.

Aşağıdaki fragmana göz atın.

YouTube küçük resmi

Halo Infinite’in haftalık meydan okumaları hakkında ayrıntılı bilgi arıyorsanız, bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK