Sürpriz! Yarın bazı Cyberpunk 2077 haberleri alıyoruz

Sürpriz! Yarın bazı Cyberpunk 2077 haberleri alıyoruz

35
0
PAYLAŞ

CD Projekt Red, yarın muhtemelen Cyberpunk 2077 için bazı haberleri gözden geçirecek bir yayına ev sahipliği yapıyor.

CD Projekt Red’in Twitch kanalında başlıyor 15 Şubat, 16:00 CET/ 3 PM GMT / 10:00 EST / 07:00 PST. Yayının büyük bir kısmı Cyberpunk’ın yeni nesil konsol güncellemesi tarafından alınacak olsa da (şu anda 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek), PC sürümü için bazı güncellemeleri dikizleyebilme şansımız var. , fazla. Ayrıca The Witcher 3’ün 2022’ye ertelenen yeni nesil güncellemesi hakkında biraz bilgi almayı umuyorum, ancak yayın çoğunlukla Night City olaylarına odaklanacak gibi görünüyor.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK