Total War: Warhammer 3 çıkış tarihi onaylandı

Total War: Warhammer 3 çıkış tarihi onaylandı

40
0
PAYLAŞ

Total War: Warhammer 3 çıkış tarihi yaklaşıyor, bu yüzden incelemeleri okuyorsanız başlamak için can atıyor olabilirsiniz. Eleştirmenler, strateji oyununa genel olarak, kendi editörümüz de dahil olmak üzere, on üzerinden dokuz puan verdi – isterseniz Total War: Warhammer 3 incelemesini buradan okuyabilirsiniz. Ancak lansman günü yaklaşırken Creative Assembly, Total War: Warhammer 3’ü tam olarak ne zaman oynayabileceğinizi açıkladı.

en Total War: Warhammer 3 çıkış zamanı 17 Şubat’ta 08:00 GMT / 03:00 EST / gece yarısı PST/. Bu eşzamanlı bir lansman, bu nedenle strateji oyunu herkes için aynı anda çıkıyor – doğal olarak, bu bazıları için diğerlerinden daha iyi sonuç veriyor. Creative Assembly, Twitter’daki haberleri, Total War: Warhammer 3’ün sizin saat diliminizde ne zaman açıldığının daha görsel bir gösterimini istiyorsanız, aşağıdan görebileceğiniz kullanışlı bir bilgi grafiğiyle onayladı.

Bilgisayarınızı büyük lansmana hazırlamak istiyorsanız, iyi haber şu ki Total War: Warhammer 3’ü bugün (15 Şubat) önceden yükleyebilirsiniz. Her şey 15.00 GMT / 10:00 EST / 07:00 PST’de başlıyor, bu yüzden 120 GB boş alanınız olduğundan emin olun.

Bu arada Total War: Warhammer 3 sistem gereksinimleri arıyorsanız linkten ulaşabilirsiniz.

Ayrıca son Total War: Warhammer 3 röportajımızda Creative Assembly ile yaklaşan PC oyunu hakkında konuştuk. Be’lakor, The Great Maw ve kooperatif kampanyasını inceledik. Ind, Nippon ve Khuresh, Total War: Warhammer 3’e “muhtemelen hiçbir zaman” gelmiyorlar, ancak oyun başladığında sizi devam ettirecek çok şeyiniz var.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK