Total War: Warhammer 3 ön yükleme süresi – Steam, Game Pass ve...

Total War: Warhammer 3 ön yükleme süresi – Steam, Game Pass ve Microsoft Store

30
0
PAYLAŞ

Serideki son oyundan bu yana dört yıldan fazla zaman geçti ancak Total War: Warhammer III nihayet neredeyse burada, PC’deki en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından birinin merakla beklenen devamı. Çıkış tarihi 17 Şubat olarak belirlendi, peki ya Total War: Warhammer III ön yükleme süresi? Steam ve Game Pass’teki oyuncular en son Total War’ı ne zaman indirmeye başlayabilir?

Tüm Total War: Warhammer III ön yüklemelerinin 15 Şubat Salı günü başlayacağı açıklandı – strateji başlığının çıkış tarihinden tam iki gün önce, yani ön sipariş veren herkesin oyunu gelmeden önce indirmek için bolca zamanı olacak. dışarı ve yaptığı anda içine atlayın.

Tüm vitrinlerde ön yükleme mevcut olacak Total War: Warhammer III, Steam, Microsoft Mağazası ve PC Game Pass anlamına gelir – bu iyidir, çünkü bazı Game Pass sürümlerinde önceden yükleme seçeneği yoktur. En son Total War 120 GB gibi devasa bir yer kapladığından, yeterli sabit disk alanınız olduğundan emin olun.

Total War: Warhammer 3 ÖN YÜKLEME SÜRESİ

Total War: Warhammer III ön yükleme süresi 15 Şubat Salı 15:00 GMT / 10:00 EST / 07:00 PST’dir. Ön yükleme Steam, Microsoft Store ve Game Pass’te mevcuttur, bu yüzden oyunu kendi sayfanızda bulmanız yeterlidir. kütüphanede veya mağazada ve kullanılabilir olduğunda yükleme seçeneğini seçin.

Developer Creative Assembly, bu ön yüklemenin yanında muhtemelen ilk gün bir yama olacağı konusunda uyarıyor, bu nedenle Total War: Warhammer III 17 Şubat’ta yayınlandığında ek bir indirme işlemi olabilir.

Steam ve Microsoft Store müşterilerinin ön yüklemeden yararlanmak için ön sipariş vermesi gerekirken, Game Pass müşterilerinin hizmete abone olmaları yeterlidir. Total War: Warhammer III ve Age of Empires IV arasında, önümüzdeki günlerde Game Pass’te bol miktarda strateji oyunu görmeyi bekliyoruz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK