Uzun süredir devam eden MMO Tera kapanıyor

Uzun süredir devam eden MMO Tera kapanıyor

29
0
PAYLAŞ

11 yıla yakın bir sürenin ardından uzun süredir devam eden MMO Tera kapanıyor. Yayıncı Gameforge bir blog yazısında, geliştirici Bluehole “artık size hak ettiğiniz heyecan verici ve tatmin edici içeriği sunamadığından” sunucuların 30 Haziran’da 01:00 PST / 04:00 EST / 09:00 BST’de kapatılacağını açıklıyor.

Ekip, “Maalesef kötü haberlerle geldik: Tera’nın geliştiricisi Bluehole, Tera üzerinde çalışmayı bırakmaya karar verdi” diyor. “Uzun süre düşündükten sonra, Güney Kore’deki ekip, artık size hak ettiğiniz heyecan verici ve tatmin edici içeriği sunamayacağına karar verdi. Tera’nın kalan son yayıncısı olarak, Bluehole’un kararına saygı duymamız ve oyunu da kapatmamız gerekeceğinden büyük bir üzüntü duyuyoruz.”

Ekip, “en azından Arborea’daki bu son ayların tadını çıkarabilmeniz umuduyla” sunucular kapatılana kadar bazı kalıcı etkinlikler yürütüyor. Gameforge, bir SSS’de yeni hesap kayıtlarının ve Tera Thaler para birimi satışlarının, Tera Club alımlarının durduğu gün olan 31 Mayıs’ta sona ereceğini açıklıyor.

Gameforge, ödenmemiş Taler bakiyeleri için geri ödeme sunmuyor, ancak sunucular doluyken bunları harcayabilirsiniz.Tera Club üyeliğiniz 30 Haziran’ı geçerse, kısmi geri ödeme talep edebilirsiniz. Gameforge, ekibin Tera Club satın alımlarını devre dışı bırakacağı 31 Mayıs’ta yeni hesap kayıtlarını ve Tera Thalers para biriminin satışını durduracak.

Tam SSS’yi burada bulabilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK