Yeni Genshin Impact etkinliği ücretsiz bir Xingqiu sunuyor

Yeni Genshin Impact etkinliği ücretsiz bir Xingqiu sunuyor

27
0
PAYLAŞ

Bu hafta Xingqiu’yu kadronuza eklemenize izin verecek yeni bir Genshin Etki etkinliği var. Hues of the Violet Garden 2.6 güncellemesinin bir parçası olarak duyuruldu, ancak artık anime oyununun en son shebang’ının neleri içereceği hakkında daha iyi bir fikre sahibiz.

Mihoyo sayesinde RPG oyun etkinliğiyle ilgili tüm detaylar şimdi ortaya çıkıyor. Menekşe Bahçesinin Tonları yarın başlıyor ve üç haftadan kısa sürecek. Oyuncuların etkinliği oynamak için Macera Sıralaması 30 olması ve “Ritou Escape Plan” gibi birkaç hikaye görevini tamamlaması gerekiyor.

Etkinliğin amacı, oyuncuların Inazuma’daki Irodori Festivali’ni düzenlemeye yardımcı olmaları ve yakın zamanda piyasaya sürülen Ayato’nun görünüşte büyük bir rol oynaması. Kule savunma oyunu tarzındaki Theatre Mechanicus, daha modern ‘Stage of Brilliance’ olarak geri döndü. ‘Clash of the Lone Blades’ bire bir düellolara odaklanıyor ve eğer tüm bunlar çok stresliyse, ‘The Floral Courtyard’ tamamen çiçek düzenleme ile ilgili bir arayış. Xingqiu’ya gelince, ‘Yazma Arkadaşlığı’ görevi için tüm kriterleri tamamlayın ve 4 yıldızlı karakteri partinize davet edebilirsiniz.

Menekşe Bahçesi’nin Genshin Etki Tonları çıkış zamanı

Genshin Etki etkinliği Menekşe Bahçesinin Tonları 7 Nisan’da başlayacak. 07:00 PDT / 10:00 EDT / 15:00 BST ve 29 Nisan saat 12:59 PDT / 03:59 EDT / 08:59 BST’ye kadar çalıştırın.

PCGamesN’in kapsamlı kılavuzu, Hues of the Violet Garden etkinliğinin tüm diğer oynanış ayrıntılarına sahiptir.

Razer DeathAdder V2 Pro - Genshin Etki Sürümü Razer DeathAdder V2 Pro – Genshin Etki Sürümü Razer DeathAdder V2 Pro – Genshin Etki Sürümü razer $139,99 Şimdi satın al Network N, uygun satışlardan bağlı kuruluş komisyonu kazanır.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK