YouTube ve Ali-A, yeni içerik oluşturucular için bir yetenek gösterisi başlatıyor

YouTube ve Ali-A, yeni içerik oluşturucular için bir yetenek gösterisi başlatıyor

31
0
PAYLAŞ

Call of Duty ve Fortnite içerik yaratıcısı Alastair ‘Ali-A’ Aiken, bir yetenek gösterisi aracılığıyla yeni bir influencer dalgasını ortaya çıkarmak için YouTube ile iş birliği yapıyor. Buna uTure denir ve 100 bin dolarlık büyük bir ödülü vardır.

Her şeyin işe yarayacağı yol oldukça basittir. Haziran ayından itibaren, on başvuru sahibi dokuz hafta boyunca haftalık içerik oluşturma zorluklarıyla karşı karşıya kalacak. Lachlan ‘Lachlan’ Power, Kayla ‘LilSimsie’ Sims ve daha fazlası gibi yargıçlar, tüm bunlar üzerinde kuralı uyguluyorlar. Yargılama panelinin geri kalanı bugün daha sonra Ali-A’nın ana YouTube kanalında 18:00 BST / 13:00 EDT / 10:00 PDT’de açıklanacak. Zamanı geldiğinde yetenek gösterisinin bölümlerini her cumartesi ve çarşamba uTure kanalında izleyebilirsiniz.

Bunun için girişler bugün 18:00 BST’de açılıyor ve mobil cihazlar için oluşturulmuş yeni bir kısa biçimli video deneyimi olan YouTube Short’u başvuru olarak göndermeyi içeriyor. Bunu yapmak bir aptallıktır. Uygulamada 60 saniyelik bir kısa film oluşturun ve #uTureShow’un dahil edildiğinden emin olun.

Aiken, The Loadout’tan Aaron Down ile konuşan WASD’deki ocak başı sohbeti sırasında yeni yetenek şovunu açıkladı, üretken içerik yaratıcısı da şimdiye kadarki kariyerini ve YouTube alanında nasıl öne çıktığınızı anlatıyor. Aşağıdaki sohbetin tamamını yakalayabilirsiniz:

Bugünkü PCGamesN Theatre programı hakkında daha fazla bilgi için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK